Inoff. Rydsberg

Så gjorde vi årets första inofficiella tävling. Klart man anmäler sig om tävlingen går en mil hemifrån! =)



I alla fall gick första loppet (öppen agility) bra. Jag höll mig perfekt placerad och fokuserad hela banan och Chili tog sitt ansvar. Hon lyssnade väl och sprang som hon alltid gör - 100% av sin maxkapacitet. Alltid lika roligt att höra att jag har en så duktig hund. Publiken rungade när vi kom i mål och vi laddade inför nästa lopp som gick ett par timmar senare.



Öppn hopp A rev Chili första hindret. Tror det berodde på att ho var tokladdad och att andra hindret var en lång tunnel(hon sträcker ut och blir lägre då) samt att jag gick i tankarna på att jag inte fick glömma att ta en makarontunnel från det andra hållet än jag hade banvandrat. Jag trodde nämligen att ingågen ar valbar, och självklart gjorde jag tvärtom när jag banvandrade. I alla fall tog Chili en 90-graders sväng ut till slalomet efter tunneln och gick sedan mycket fint resten av banan. Mycket nöjd med våran insats.



Vi hade bara en bana så dagen var lång med en massa väntan. Besökare kom, kikade och gick igen då vinden ven in genom både njurar och benmärg. Sista loppet, som gick ca 15.30 var en riktig springbana. Jag planerade en grym väg jag skulle ta, och det lyckades jag med, och det satt fint. Vill man så kan man verkar det som! Tyvärr var nog Chili lite trött och blev pressad av att jag låg så mycket före henne under i stort sett hela loppet, så hon rev tre hinder som hon inte borde gjort. Det var inga felvisningar av mig och hon kom heller inte in fel på hindren.. hon helt enkelt slarvade. Ut och träna hinder under stress igen.

Väl hemma, frusna och förkylda(i alla fall matte) somnade vi som två högar framför den varma, sprakande brasan, tog nässpray då näsan var bomtät och tinade upp oss igen. När jag vaknade var jag alldeles röd om kinderna och svettades, så nog blev jag uppvärmd alltid!

ikväll blir det en lugn kväll med vinnande innebandypojkvännen framför TV:n. Han är också lite klen nu för att han fick visst en rejälv armbågssmäll rakt över näsan och tänderna så blodet rann och tänderna hängde löst =P hihi... plutten. Var sin Ipren och en stor flaska vatten gör nog susen ikväll. Kram och goodbye goa läsare!


Kommentarer
Hanna

Heja, heja... detta känns bra inför helgen! Ska bli så roligt!

2010-04-19 @ 21:22:48
URL: http://www.nogg.se/hannacarlsson8


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0