Nytt år startat och kepsen bakåfram

 
Så var det nya agilityåret igång, givetvis med sikte på SM långt upp i landet för att göra det hela smidigt... :-/
Chili och jag har än så länge startat som ekipage nr 4 då jag känner att Om det vid några tillfällen är så att banan är ruggigt ryckig och inte känns snäll mot tån, och två av lagmedlemmarna tidigare ändå diskat sig - slipper vi starta. Vår första lagtävling med laget "Keps bakåfram" gjorde vi godkända resultat. Dock ska alla bra resultat från lagmedlemmarna helst matcha under samma lopp, och det gjorde det tyvärr inte denna gång. Men En vinst i hopplagklassen blev det iaf(därav våra flummiga miner på kortet).
Ett smakprov från lagloppen med Chili: http://youtu.be/rVOmZNL3M7k
 
Individuellt gjorde Chili och jag bra ifrån oss. Det får jag allt säga då jag körde agility trots fyra dagars uppror i magen... Hua!! Men en pinne fick vi med oss i agilityklassen iaf.
Här kan ni se pinnloppet: https://www.youtube.com/watch?v=VyNN4qKMvNI
Och här är en fint lopp till, men med en rivning: http://youtu.be/lTU8t11_M8k
 
Nästa tävling blir nästa helg i Halmstad. Både i lag och individuellt. Ser fram emot!

Inget SM 2013, men ooo så kul vi har!

 
Våran sista chans på åttonde sm-pinnen sumpade vi i Tranås i helgen som gick. Ett enda rivet hinder! Himla otur vi hade, nen tur ändå för vi gick hela in i mål :-)
 
Idag höll vi i ag.sektorn på Alingsås bhk i en inofficiell tävling ute på Tånga hed, Vårgårda. Två lopp i varje storleksklass, lottdragning och solsken var vad vi bjöd på idag. En helt lyckad tävling för att vara vår första och ännu roligare var det ju att Chili och jag gick och vann ett av loppen!
RSS 2.0