Helhelg med massor av agility!! Bjuv+Åstorp

Då har vi raceat ytterligare ett gäng agilitybanor, och som vanligt springer Chili på de snabbaste tiderna! =) Det luriga är bara att då hoppar hon så himla lågt och minsta lilla felrörelse av mig vänder hon i luften och trampar då av den eventuella pinnen från hindret, eller tar inte det hindret jag tänker på, utan lyssnar - precis som hon ska - på mitt kroppsspråk. Nu blir det hårdträning på framförbyten (för att jag ska hinna styra henne bättre), skicka henne på hinder som står långt ut samt hoppteknik, slalom och kontaktfält. Mycket att slipa på, men det ska nog gå =)

Här kommer några av loppen från helgens åtta lopp...
Inofficiell i Åstorp: http://www.youtube.com/watch?v=_urvibqr1yY  
Inofficiell i Åstorp: http://www.youtube.com/watch?v=kC9ROlfvGF0
Officiell i Bjuv: http://www.youtube.com/watch?v=ZmrCfbt_oD8

Rutan, träning inför klass 2...

Jag hoppas på att snart anmäla oss till lydnadsklass 2, och tränar därför lite lydnad nu igen.. det var ju ett tag sedan sist... här kommer i alla fall ett smakprov från träningen en solig dag i Skara =)


image144

Som kontrast lägger jag in ett par bilder från sista snön i Skara också...
image145

image146

Inoff på Orust + lite annat

image142
Denna dag bar det av till Orust, en inofficiell men dock så behövlig tävling. Vi startade denna dag i fyra lopp, och vi hade snabbast tid i flera av dessa.. dock lite missar av mig (Jenny). Det gick över lag bra och både jag och Maria med Jessie var nöjda med dagen, trots lite kallt och ruggit väder. Men med ett gott humör, duktiga hundar och en härlig hejarklack tog vi oss lätt igenom även denna tävling =) Som bäst tror jag vi fick en 6:e placering.

Nu har vi anmält oss till vår första vall-kurs. Den börjar om cirkus 1 månad, och vi hoppas på att vi blir bitna i den sporten - för den är häftig!!! Det blir hos Kalle Nielsen i Hemsjö och vi väntar med spänning...

image143
För övrigt bakade vi kladdkaka, eller tja.. Micke bakade och jag åt.. käkade räkor, gick på bio, tog en promenad genom stan, grejade i trädgår´n och hade en allmänt skön helg. Just det ja, jag var också och kollade på en rätt så pampig lägenhet i Slätthult också, men den var på tok för dyr... =) Drömma går ju!

Idag utsatte jag mig själv för en fet tentamen i skolan om öron, ögon, tänder, endokrinologi, reproduktion och pediatrik. Oh my, jag tror och hoppas faktiskt att jag klarade den.. peppar peppar... på tisdag är det del 2, så jag måste hålla kunskaperna uppdaterade.. dom som nu finns... =/

Nu blir det löpning och biltvätt, sen sy på Saras klänning!! Tjolahopp!
RSS 2.0