Lydnadsklass 1, 29:e juni

På Fykan

Sådär ja! Ett förstapris till :-D

171,5 poäng och en 5:e plats av 20 tävlande ekipage - Man får vara nöjd. ;-)

Fykan, midsommar :-)

Så här underbart hade vi det nu under midsommarveckan på sommarstället i Bohuslän :-) Vi drar tillbaka nästa semesterperiod: v.29-30 !!
Fiiin gummaSåå göttFiiin gubbe

Kennelträffen 9-10 juni

Vallning kanske nåt för oss?

Här är det första gången jag och Chili försöker oss på vallning.. Anna Hall försöker instruera oss hur vi ska göra. Chili tog det framförallt som en lek och följde mig mest i fotgående, men gjorde några avstickare och drog något varv runt fåren då och då. Kul!

Två små nötter...

Åsa och jag flummar oss som vanligt... du e för go Åsa!

Systrakärlek

Bessie och Chili busade lite då och då, dom är ju bara för fina våra hundar!!!
På Kennelmästerskapet kom Bessie och Åsa på första plats, och Chili och jag kom på en tredjeplats av ca 10 hundar - alla från kenneln. Inte nog med det.. både jag och Kristian tippade flest rätt hur vi skulle placera oss, så vi delade på vinstpotten! Alla som tippade satsade 10:- och den som vann fick kosingen - vi fick dela på det, jag å Krille. Dock efter att jag dubbelcheckat hur vi hade tippat - han e lite lurig den där Kristian! ;-)

TACK alla som var med på träffen och Tack Anneli och Kristian som arrangerade hela helgen! Det var en härlig helg med god mat och fint väder. Ha det bra allihopa!!

Lydnadsklass 1, 3 juni - 07

We won!

Tjohoo!! Idag gick tävlingen tokbra i Ale. Vi kom dit klockan 10.00 och lottade startnummer, solen strålade och gräset lyste galet grönt :-D  Detta var andra gången i ordningen vi tävlade lydnad, och idag gick det mycket bättre än första gången. Nerverna satt där de skulle idag!

16 startande i klass ett, vi startade som nummer 5 och det gick strålande;

174 poäng och en fjärde placering!!!! Duktig vovva...

...till skillnad från förra tävlingen, då det spöregnade, alla hundarna fick ryck och började kuta omkring under platsliggningen och vi nätt å jämt lyckades skrapa ihop till ett tredjepris, 101 poäng...
RSS 2.0