Tänder

Tänder
Nu har Chili tappat hörntänderna på mandibula (nederkäken). Nr två åkte ut igår när vi lekte på apellplanen här i Skara. Denna veckan har hon varit väldigt duktig när hon och Arro varit ensamma i lägenheten. Inte tagit sönder en enda grej, peppar peppar.... :-)

I båten vid det undrarbara sommarstället!

I båten vid det undrarbara sommarstället!

I somras åkte vi mycket båt på Fykan (sommarstället) och vädret var mycket godkänt denna dag! Arro sitter i fören bredvid mamma och pappa visar vägen för mig för att jag inte vet om alla grund... Å vad vi längtar till sommaren!!!

19/11-06

19/11-06

Hmm.. undrar vad jag ska ska fylla i här i min nya tävlingsbok...

Agititydebut i Varberg

Agititydebut i Varberg

Nervösa... Arros och min första agilitytävling, officiell, i Varberg. Där var vi nu i helgen (19/11-06) och gjorde tre lopp. Olyckligt nog diskade vi oss de tre första loppen, men gjorde ändå det sista felfritt. Det resulterade inte direkt på någon dundrans placering, men kul hade vi!

Undrar vilken tävling jag ska anmäla mig till nästa gång...? 

Popcornmaskinen! Min räddning??

Popcornmaskinen! Min räddning??

Mmmm smaskens! Nu snackar vi!

Popcorn var inte helt fel, tyckte Chili. Jag poppade en knapp deciliter och hon åt upp allt! Den här maskinen kommer jag nog använda en hel del framöver för att slippa tapetsera om och köpa nya möbler ständigt... haha, skethund... undrar just om det är att hon är hungrig eller om det är att tandlossningen kliar så mycket...?

Tidningar kan va väldigt kul!!!

101743-29

Hoppsan, ställde visst påsen med GöteborgsPosten lite för nära kompostgallret... :-)

Åt på tapeten...

Ätit tapet

En dag i förra veckan kom jag hem till köket och väggen såg ut såhär.... Trots att hon hade massor (!) av leksaker och ben att bita på...

Å värre grejer hände idag när jag kom hem efter en tvåtimmarslektion i skolan. Vi hade ändå varit ute på promenad en halvtimme i morse och Chili och Arro busade runt på en stor gräsplan, täckt av härlig morgonfrost. "Skönt" tänkte jag, "nu kommer hon sova gott en stund till". Tydligen inte, för när jag kom hem två timmar senare hade hon dissikerat HELA köksstolen!!!

Jag åkte iväg till Jula för att leta reda på en popcornmaskin som Chili´s öppfödare rekommenderade mig att köpa om hon verkade för hungrig....

Snyggve

Snyggve

Här snackar vi klass på hund alltså!

5/11-06

5/11-06

På apellplanen å leker i snön!

6/11-06

6/11-06

Hmm, Chili hon gillar verkligen sin plastkorg. Dessvärre börjar hon växa ur den...
RSS 2.0