Popcornmaskinen! Min räddning??

Popcornmaskinen! Min räddning??

Mmmm smaskens! Nu snackar vi!

Popcorn var inte helt fel, tyckte Chili. Jag poppade en knapp deciliter och hon åt upp allt! Den här maskinen kommer jag nog använda en hel del framöver för att slippa tapetsera om och köpa nya möbler ständigt... haha, skethund... undrar just om det är att hon är hungrig eller om det är att tandlossningen kliar så mycket...?


Kommentarer
Åsa

hon är ju för söt lilla chilie! vad gör du med popcornen? bara matar henne eller? inte så kul att hon går lös på inredningen...
kram

2006-11-14 @ 09:04:40
URL: http://bessie.webblogg.se/
Anonym

Det där med popcorn är jättebra för hundar.
Hundarna har ju som bekant lite olika behov.. Ett är bl a tuggbehov, ett är sväljbehov osv. När man ger OSALTADE, "OFETTADE" popcorn tillgodoser hunden många utav de "munrelaterade" behoven. De är idealiska för kraftiga hundar, hundar med stort matbehov, helt enkelt för hundar med mycket behov av att stoppa saker i munnen.
Popcorn tas inte upp av kroppen, så länge de inte är poppade i fett eller att man har massa salt på dem. Jag brukar använda popcorn till hundar som vaktar sin mat mycket, rymmer fäör att käka upp grannens kompost, eller hundar som tuggar sönder saker. De ska helst vara fri tillgång till dem, och de ska vara poppade i "varmluftsmaskin".


Lite om popcorn bara... ;)
Ha det bra så hörs vi, och förhoppningsvis så syns vi till våren.
Ska bli kul att träffa er, ni är verkligen duktiga på att hålla igång.
/Kristian

2006-11-21 @ 09:12:17
URL: http://sheepchaser.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0