Influensavecka

Hej alla friska och sjuka. Bakom tangenterna idag sitter en liten hostig tosa med agilitysug i kroppen. Det nalkas nämligen träning i ridhuset i Kungälv idag med kompisarna och deras jyckar. Skönt att kunna vara inomhus i det här usla vädret.



I söndags för en vecka sedan var jag riktigt bakfull efter festande med brorsan, Patricia, Johan, Michaela, Martin och hans nya flört Therese. Vi var på Stures bowling i Alingsås på lördagen, bowlade, drack en del öl och gick sedan vidare till Åkanten. Där var det inget vidare drag så vi tog snart tåget hem. Lite för onykter vaknade jag på söndagen med kola-segt huvud och illamående. Kunde knappt äta något den dagen, och inte heller de två efterföljande dagarna - jag hade nämligen åkt på influensan. Det började med akut hosta med slem i lungorna som var svårt att hosta upp, sedan kom febern på 39 grader och jag låg helt utslagen på soffan hemma hos mamma och pappa. Skönt att jag har mina små päron som pysslar om mig!

Angående dyra veterinärkostnader...

Undrar ni varför vissa djursjukhus eller veterinärkliniker är dyrare än andra? Jag själv jobbar på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg och är riktigt glad över att jobba på vår intensivvårdsavdelning. På TV4:as inslag om veterinärkostnader intervjuas vår Biträdande klinikchef Bert Jan inne på IVA, och lugnet efter morgonruset har infallit tack vare våra duktiga Djursjukvårdare, Djurvårdare och Veterinärer. Denna dagen var det jag som höll i trådarna - därför det är sådan ordning på avdelningen!! =P

kolla in följande länk om du vill veta mer: http://nyhetskanalen.se/1.1332160/2009/11/13/stora_prisskillnader_hos_veterinarer


Ovan: Chili i nakos. Noggrant övervakad med bland annat pulsoximetri och blodtryck.

En kall, solig morgon i skogen.

Pappa följde med mig, Chili och Arro ut i skogen i helgen och tränade Rapport. Chili tycker det är jätteroligt, men om jag gör en 90-grederssväng så genar hon. Får träna på mest raka spår, hon har ju knappt kört någon rapport i sitt liv, men det är en enkel träning och det borde vi göra lite oftare framöver.



Så kommer lite fler sköna bilder på de mina:










RSS 2.0