En hundfri vecka


Jag och Mikael gled fram över stilla (OCH blåsiga) vatten under en allt som oftast klarblå himmel...

Morgonfisket var klockrent sådana hära mornar =)

Så slussade vi oss genom Gustavsfors då vi hade paddlat från Bengtsfors.
 
Mikael värmde bröd för kvällens "tacos"

Ute på öppna vatten.. denna dagen det blåste som mest..

Mikael efter en alldeles egen fisketur på sjön, sista kvällen med kanoten.

Pillar i vattenbrynet samma kväll =)

Åsså åkte vi vidare uppåt i landet, en rejäl bit, och var med på Daniels och Åsas bröllop i Umeå, samt sov på hotell och gick upp lyxigt på morgonen och åt hotellfrukost =)

Sist men Inte minst; vi åkte vidare upp till Skellefteå för att hälsa på min underbara vän Sara!! =) Där testade vi på trikeflying som en stand-in för forsränningen, lirade boule och kastade pil. Tack för husrum och sällskap tösen!! =)

Midsommar vid det blå

Så har det varit midsommar redan, och knappt någon sommar är det.. hua! Men lite firande ute på sommarstället gick hem ändå, trots vind och regn (det var faktiskt fint väder mestadels). Här kommer lite goa bilder från helgen med vännerna:

På väg ner till sjöboden midsommarafton...


Mmmm mat och dryck!


Efter maten.


Lite kyligt men ändå sol =)


Mindre kyligt =P


Så var vi på Baden i Kungshamn på lördagen...Och på söndagen var det busväder, vilket i sig inte hämmade oss från att hitta på saker utomhus..

Update 2008-07-01

Nu är klockan 08.00 och jag har vari vaken sedan Micke gick upp och åkte till jobbet. Han kom ner till Floda igår kväll för att träffa mig och se Chili valla... sen planerade vi vår semestertripp lite granna också, som bland annat hamnar i Dalslands kanal med kanot, i Umeå hos Chilis syster bessie´s matte Åsa och hennes blivande!! =)

Det har varit lite körigt senaste tiden, väldigt mycket jobb och lite vila, och när tid finns tränar jag Chili. Vi har tävlat lite det sista i agility, såklart, och nu siktar vi på lagtävlingen i Bjuv till helgen. Hoppas på bra väder!

Igår var jag och försökte få Chili intresserad av fåren igen, men det är sannerigen inte lätt med min vovva. Hade vi börjat med vallningen förra året hade det kanske underlättat, men nu är Chili så van att alltid träna nära mig så hon har mycket svårt att släppa mig och intressera sig för de ulliga istället, men vi ska försöka några gånger till. Min tränare är superduktig och har en fin inställning till djur, träning och vallning, men han ser Chili och mig som ett hopplöst ekipage... =/

Här kommer i alla fall en blick från gårdagens tappra vallningsförsök:
RSS 2.0