Chili gjorde comback i Höör

http://www.youtube.com/watch?v=Bf2JhZm4LM0&feature=youtu.be

Gå in och kolla vilket glatt par som startade som föråkare innan ett hopplopp i klass ett härom helgen =P

Nedvarvning och uppladdning på Cypern

Efter största delen av vårt köksbygge åkte Mikael och jag iväg på en mycket välförtjänt chartersemester till Cypern. Det var ett mycket bra resmål för vad vi ville ha denna gång. Uppehåll, klarblå himmel och 27-33 grader i luften. Som tur var fläktade det ganska mycket flertalet av dagarna, men så hade vi även det 23-gradiga havet som svalkade närhelst man önskade. Vattnet var redigt salt och jag flöt lättare i det vattnet än i västkustens vatten.


I det kristallklara turkosblå vattnet.


En tjock mage med spännande innehåll =P Hör du något Micke?


För vissa funkade ölen bra som kylverktyg...


... medan en annan fick ta till efterrätter som det "lilla extra" goda.


Det ska kännas att man ligger på stranden, verkligen jordnära.


För att kunna sola på mage var jag tvungen att gräva en liten "maggrop" i sanden.


På väg ner till den lilla avskärmade stranden "Konnos bay".

Nu känner vi oss utvilade och är sugna på att fixa färdigt i köket! Sedan ä ni välkomna att hälsa på i ett mycket finare hem =) 

Brors 30-årskalas

Igår var det 1:e maj och Andreas hade kalas för lilla släkten med smörgåstårta och efterrätt. Grattis igen galme broder!! ;-) Men som vi säger, 30 är bara en siffra - man blir inte äldre än man gör sig.En kanonskön dag i solen, 20 grader varmt i luften och stekande sol på altanen. Kunde inte valt en bättre dag! Och bäst av allt var att Micke; Chili och jag fick vila några timmar ifrån köksbygget där hemma.Chili var också nöjd då det fanns både massa leksaker, folk och agilityhinder på tomten.Och Ninja var inte sämre hon.Och ett litet smakprov från köksrenoveringen:

RSS 2.0