Tokhett Bjuv med cert.



Vi tävlade nere i Bjuv under helgen som gick, och det var inte nådigt varmt... Jag tror visst det höll sig på 32 grader i skuggan!! Puh... riktigt tuff helg för både förare och hundar. Jag var riktigt imponerad över hur många hundar som faktiskt satsade allt, trots värmen. Chili var en av dem. Jag däremot, höll inte riktigt måtten och glömde vid ett tillfälle av banan, samt visade nog inte tillräckligt tydligt alltid vart hon skulle.

Sarah och Combat, Linn med Ella, Lira och Patrick fick bo hemma hos kära Veronica över natten, och det var väldigt skönt att få bo så istället för i stuga eller i kokhet husvagn som många andra tävlande gjorde. lördag kväll blev det tacos och prat ända in till midnatt. Tack Veronica för boende och trevligt sällskap!! =) Nedan kommer två klipp där du och Ila kör agility samt hopp:

http://www.youtube.com/watch?v=kyVAf3kD2Rw
http://www.youtube.com/watch?v=RUV1tdlDXr4

Lördagen startade Chili och jag ett hopplopp klass tre, ett agilitylopp klass tre samt två lagklasser. I båda de individuella klasserna diskade vi oss tyvärr, men över lag kändes loppen ganska stabila. Det första lagloppet klarade sig Rosa med Lowa medan Hanna och jag diskade oss med våra hundar. Andra lagloppet gjorde Hanna och jag två superlopp med våra jyckar, medan Rosa tyvärr diskade med Lowa. Synd att i aldrig kan gå igenom under samma bara =P haha... nu siktar vi på Gotland nästa med laget.

Söndagen bestod mestadels av väntan för min och Chilis del. Vi låg mest i skuggan och kröp fram ur denna när någon av vännerna skulle köra något lopp. Vi gick och duschade av oss i vattenslangarna titt som tätt och drack litervis med vatten. Under sen eftermiddag var det min och Chilis tur. Med en bra uppladdning gick vi in och gjorde ett lopp som jag var ganska så nöjd med. Fick tyvärr till en "fulsnurr" innan ett hinder men klarade oss från vägran. Vi gick in i mål med noll fel och en tredje placering. Detta räckte faktiskt till ett hoppcertifikat! Härligt, nu har vi ett i agility och ett i hopp. Hem åkte vi med vår tredje SM-pinne.



Sarah och Combat gick också över lag fint under helgen, men tyvärr med diskningar där med. Här kommer två lopp med dessa två:



Kommentarer
Jeanette & flocken

Stort Grattis till Certet :D!!!..duktiga ni är =)!!



kraam

2010-07-12 @ 20:20:50
URL: http://wwww.kalkstenons.dinstudio.se
Veronica

Meeen det där hopploppet hade du inte behövt lägga ut, där hade jag ju fått solsting! Puh, vad irrigt... Agiltyn kändes bättre men synd att du inte fångade vårt vinstlopp på film! =) Stort grattis till certet, attans va gött! Hoppas vi ses snart igen!

2010-07-12 @ 23:59:37
URL: http://www.nogg.se/teoblondie
Ninja

Hejja BUUUUUUULAN! Min idol!

2010-07-13 @ 12:24:06
URL: http://arelidsnevada.blogg.se/
Ida & Techno

Grattis till certet! Kanske ses på gotland! :-)



Kramar från brosan Techno med matte

2010-07-16 @ 00:07:54
URL: http://bushundarna.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0