Just det ja, skåne igen!

Så var vi i en annan del av skåne. Rosa och jag, med tyvärr endast tre startande hundar med oss. Hanna var upptagen så jag fick äran att köra Janis Joplin i hopplagklasserna(det är där vi ska ta vår fjärde och sista SM-pinne till 2011!). Svårt ska jag säga... Janis bara letade efter Rosa - hennes extramatte. Jag startade även i hoppklass tre individuellt, mest för att köra ihop mig med henne så vi kunde göra gott ifrån oss i laget. Detta gick lite upp och ner. Ena loppet lyssnade hon, men kändes fortfarande inte som hon körde Med mig. Jag lyckades dock tjata runt Janis i ett par av loppen, men tyvärr med antingen en vägran eller rivning. Rev gjorde hon dock ytterst få gånger. Med mig hoppade hon högre än snabbt, så bästa tiderna som hon skulle fått ihop med Hanna lyckades vi tyvärr inte med.

Chili´s lopp och insatser var jag rätt nöjd med. Känner mig lite osäker ibland på starterna, då hon nästan tjuvstartar för mig. Sen är mottaganden efter hinder inte vår starka sida heller, så jag väljer hellre vida svängar med henne än tajta då jag vet att risken för rivning är stor. Dock är hon så snabb så vi håller tiderna bra i alla fall =)

Ett av loppen gjorde vi succé i. Vi gick in på en första placering och fick vårt tredje certifikat i Hoppklassen, därmed blev det ett Championat! I agilityklassen gick vi in med stort fokus på kontaktfälten som jag och Chili hade lite diskussioner om på gotland. Kontaktfälten gick klockrent, men vi fick tyvärr en rivning som gjorde att vi halkade ner rejält i resultatlistan.

Nu tränar vi lite tajta svängar i veckan som kommer, samt från det ena till det andra - vallning. Det bara SKA gå. Hon börjar lugna ner sig nu och lyssna bättre, men ett klockrent ligg har vi minsann inte längre. Träna, träna, träna, vad mer kan vi göra? Hon är riktigt tänd och tycker det är grymt roligt nu för tiden i alla fall, men det där lilla extra skarpa nära fåren har hon ännu inte. Lite för mesig där, och lite för trång bakom fåren. Träna, träna, träna. Det SKA gå.



Kommentarer
Annica och Della

wow! Grattis till hoppchampionatet!!!!!!!!!!

2010-08-19 @ 11:27:21
URL: http://www.agilitytokan.se
Päbels

Stort grattis tjejer!

Ni är fantastiskt duktiga!

Kram

2010-08-19 @ 21:39:48
Tracy - PHOTOSHOP TIPS!!!

Nu har mitt andra tips inom photoshop kommit ut!!!

Lär dig redigera dina bilder så de blir bara lite mer proffsiga och så mycket snyggare!!!



Checka in det nu!! :D



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-08-19 @ 22:40:43
URL: http://ghattas.blogg.se/
Helena Hagström

Super grattis

2010-08-21 @ 16:43:03
Ida Andersson

Stort grattis till championatet!!!

Hälsar Techno & Matte

2010-08-22 @ 12:09:33
Veronica

Wiii, stort grattis till campionat, attans va gött!!! Hör av dig om det blir Skåne fler gånger i år! =)

2010-08-22 @ 21:50:45
URL: http://www.nogg.se/teoblondie
Cecilia Almér

Massor med grattis till våra små blommor! :)

2010-08-23 @ 10:29:56
URL: http://ceciliaalmer.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0