Linköping+pinne för Chili och Italien för mig...

Jo, så gick det när Hanna Carlsson med Janis Joplin tog med sig min lilla Blomma till Linköping förra helgen för att tävla ett hopplopp klass två. Chili och Hanna kom på en tredje placering (Hanna; en satans 3:a i tävlingsboken!!!?) och kammade därmed hem vår sista pinne i klass två. Tack Hanna för hjälpen! ;-) Förstod det som att Chili gått snabbt och bra, var lyhörd och rätt så taggad i starten... =P  En lätt bana sa Hanna, så det var la tur för oss att inte så många andra kom före! Nu blir nästa tävling för mig och Chili i Rättvik 13:e-14:e mars. Hoppas på att träffa lite folk jag känner igen, för upp till Dalarna åker bara Mikael, Chili och jag. Hoppas på fint, milt väder och god mat vid sidan av tävlingen, som en liten minisemester kan man säga.



Så bar det iväg till Italien med Micke och hans familj. Vi åkte hemifrån på fredagen kl 13.00 och var framme vid Hotel Liz i Predazzo vid 20.00 lördag kväll. Fyamej vilken tuff resa säger jag bara. Jag har ju svårt för att inte må illa på bussen, trots att jag äter åksjuketabletter. Det var köer p.g.a. olyckor på autobahn där vi stod stilla timtals och sömnen var inte mycket att heja för. Jag som annars brukar sitta stilla si sådär 1-2 timmar om dagen annars fick ont i magen och värk nästan överallt. Haha!! Sicken gammel kärring jag var.



Väl framme på hotellet fick vi mat av annolunda slag, men vad som helst var bättre än inget efter en sådan lång resa. Jag hade dock så ont i magen så jag knappt fick i mig något, men efter ett par dagar var magen Back on track igen =)

De tre första dagarna var bra kalla med strålande solsken, krispig snö och glittrande puder. Många fina backar och en overkligt vacker omgivning. En backe här och en backe där, olika backar hela tiden och det fanns gott om dem ska jag säga!





Med nyslipade skidor och helt nya googles fanns det inget som kunde stoppa mig, trodde jag, men gott om hopp i backarna var det inte och mitt resesällskap var mer utav stilen "schtekare" som helst ville glida utför nya stup och njuta av omgivningarna, så schtekare fick även jag bli med några drinkar utanför värmestugorna, glassandes i solstolarna B-)







I slutet av veckan drog vädret ihop sig och det snöade mest hela tiden. Himmel och backe blandades i synfältet och kragen på jackan fick verkligen jobba hårt. Vi tog det lugnare dessa dagar och åkte lite transportleder samt fikade i värmestugorna en hel del, som många andra på fjället. Fulla bord och många jägerthe och kaffe latte, öl, bombardino med grädde samt la momba beställdes in med jämna mellanrum. När händer och fötter tinat bar det ut i backen igen och vidare till nästa matställe.. en dag blev det en riktigt fin och god stenungsbakad pizza. Smakade utsökt och det kändes som om jag aldrig skulle bli hungrig igen.

Här kommer några bilder från de sista dagarna med snö i luften:





Tack C+PA för en härlig upplevelse!!


Kommentarer
Hanna

Jag skäms.... Och om "om" inte hade funnits... 1/100 del från 2:a grämer mig också. Får nog fixa lugnande...!!! Kram kompis

2010-02-22 @ 12:42:49
sarah & combat

Bombardino ja... Det värmer garanterat :P Ser ut som ni haft det himla bra trotts lite otur med själva resan. Kram

2010-02-22 @ 21:51:30
URL: http://the-best-of-sarah.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0