Bollnäs med laget

Resan på ca 60 mil började direkt efter jobbet i fredags. Jag ställde bilen hos Hanna och vi packade in oss två samt Lowa, Chili och Janis i bilen samt all packning - redo för en helg med snöfall och kyla. Ingen snö blev det, snarare mest uppehåll och några minugrader några timmar.

Första stoppet var i Lindesberg där vi rastade jyckarna och tog en pizza på värsta slabb-haket. Pizzan var god men vad folk såg ut! Vi drog vidare till Borlänge där vi bokat ett rum på ett vandrarhem. Jag vet inte, men jag har bara bra erfarenheter från tidigare vandrarhem, men detta var under all kritik. För det första var det dåligt skyltat dit. För det andra låg "vandrarhemmet" i värsta Angered och var inte alls mysigt. Vi kom till ett lägenhetsområde som bestod att massa betongblock. Väl inne med alla hundar i behåll och väskorna fortfarande hängandes på armarna, fick vi en bedrövlig rök-odör i snoken - fy! Vi öppnade lägenheten och där luktade det inte rosor. Tänk er att ni kommer in på ett ålderdomshem där det luktar gamla hudavlagringar och kiss... Vvvvööö!!! Vi somnade och hoppades på att bilen skulle vara helmorgonen efter.

Halv sex ringde klockan och vi packade ihop oss och begav oss snabbt och lätt upp de sista milen till Bollnäs. Det var minusgrader, dimma och sol om vartannat på vägen upp. Fina skogar och fina hus och helt plötsligt kändes livet lekande lätt igen - vi överlevde ju natten!! =D Wohooo!!

Två lopp med laget och två individuella lopp blev det för mig och Chili denna helg. Första lagloppet gick kanon, förutom att varenda hund rev var sitt hinder. Hande vi bara rivit Ett hinder mindre... grrrr........ Andra lagloppet gick åt skogen - Skit! De individuella loppen kändes bra förutom att Chili rev. Detta är ett ständigt återkommande problem, för resten fungerar faktiskt riktigt bra. Tokigt vad roligt det är när man känner att man börjar bli ett med hunden. Ingen pinne i varken agilitytrean eller hopptvåan, men snabbast var vi såklart =P Fy fasen vad snabb hon är, min underbara hund.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0