Semester...

Hmm
Inte för att det har varit något höjdarväder under min semester, men jag blir i alla fall röd i nyllet :-p Haha!
Tävlingen i Uddevalla gick åt skogen den med, tror vi fick ihop 123,5 p. Den sketans jycken ville inte alls... Men jag tog det med en klackspark och tänkte att nu jädrar får vi allt lägga manken till och träna hårt - vi SKA ha det där lydnadsdiplomet i ettan!! Nästa tävling blir 26/8 -07 och då ska vi visa alla vad vi går för. Ha!

I veckan röntgade vi höfter och armbågar, hon låg som ett ljus på röntgenbordet.. kanske berodde på Domitoret, va vet jag :-p  Nu väntar vi på svaret från Kennelklubben bara, men vad jag kunde se på bilderna såg lederna fina ut.

Imorgon ska vi träffa Åsa, Daniel, Ebba och Bessie (kullsyskon-syrran) i Göteborg. Där ska vi åka ut med båten i skärgården, jag hoppas på uppehåll för allas skull! :-) Kanske får hundarna flyvästar också?!
Nöjd
Arro han glider mest omkring som en pensionär nu för tiden.. nu kör jag bara järnet med Blomman, så Arro han går på lågvarv - med all rätt. Gammelgubben är faktiskt tolv, snart tretton år ju. Men han hänger med överallt. Ligger och tittar på när Chili kutar omkring som en stolle, han njuter i solen och är glad för det lilla. Springer han lös med de andra hundarna som busar travar han omkring och leker Polis - någon ordning måste det va! säger han.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0