Ett par dagars paus.

Igår, torsdag, åkte Chili och Arro med mamma och pappa m.fl. upp till sommarstället Fykan. Ett av Arros absoluta favoritställen. Trodde aldrig att han skulle få uppleva det igen, i alla fall inte som han verkade för precis ett år sedan. Jo, det är faktiskt ett år sedan Arro fick en hjärnblödning som han lyckades återhämta sig ifrån. Idag är han pigg och lika glad som alltid, och med en extra odåga i familjen får han mycket att hålla koll på! =)

Idag, midsommarafton, ska Micke och jag på en gårdsfest som vi hoppas ska bli riktigt trevlig. Lite nya människor förhoppningsvis, god mat och dryck. Det blir klänning för min del, men Micke slipper. =P Tar med lite varmare kläder ifall natten blir lång. Imorgon packar vi två in oss i bilen och burnar upp till Fykan vi med, och firar resten av midsommarhelgen där med min familj och deras gäster. Tur är väl det, att vi kommer alltså, så det blir lite livat där uppe ;-) Haha... nej då, det lär vara livat där uppe redan, eftersom de har tre hundar omkring sig, varav två är helgalna.

Chili, Arro och Ninja har funnit varann, och det är aldrig några problem. Ninja hänger mest efter Chili och lär sig massa hyss av henne. Inte bara hyss dock =) för idag hade Ninja trampat i en lös ko-blaja och därefter hoppat i sjön där Chili uppehöll sig. Att Ninja hoppade i av sig själv var nödvändigt, för enligt matte Patricia luktade hon inte så gott efter baj-trampet!

Härom dagen var Micke, Milla, Chili och jag ute i skogen. Vissa solade och lekte i gräset medan andra jobbade och fick vettiga saker gjort under tiden =) Jag(Jenny) lekte mest med kameran och läste lite om vallning, medan Micke trimmade skogen. Här följer lite bilder från denna dag:


Mikael i sitt ess.


Nyfikna Blomman.


Chili hittar alltid något att göra.


Detta kallas att "flisa grenar".


Milla njuter av friheten på landet.


Vajandes i vinden...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0