Kungsbacka och Varberg

Första videoklippet är från ett agilitylopp, klass två, i Kungsbacka förra helgen. Lite slarvig dam den dagen och rev tyvärr ett hinder samt missade i slalom i hopploppet vilket sketans inte resulterade i någon uppflyttningspinne alltså... skitsynd. Men fint väder var det och Sofie, Oscar och Vilja var med som hejarklack och för att dova min stora sorg (förlusten) åkte vi ut till havet och lät hundarna bara och springa av sig lite.

http://www.youtube.com/watch?v=r4gUoflGauo



Här är ett lopp av en av våra lagmedlemmar också; Hanna och Janis: http://www.youtube.com/watch?v=p_OALDbRecA


... Så vi laddade om till denna helgen istället då vi (Chili, Arro, pappa och jag) åkte ner till Varberg där vi skulle tävla i agilitytvåan samt öppenklass och till och med föråkare i hopptvåan =) Tre lopp varav ett var officiellt. Jag hade ju som ni säkert känner till anmält Chili till klass två i hopp denna helgen, men eftersom vi inte tog den innen i Kungsbacka fick vi istället köra ett föråkar-lopp, och det var riktigt roligt! Här kommer en länk på vårt agilitylopp (efter gungan i slutet var det tre hopphinder på raken som hon hoppade fint efter att kamerans batteri tog slut..) :

http://www.youtube.com/watch?v=lNpIevRVv8Q
I agilityklassen här, som ni kan se på via länken ovan, rev hin hindret efter platten tyvärr, men jag var riktigt nöjd med loppet ändå =)


Kommentarer
Veronica, Blondie, Teo & Ila

Härligt att tävla! Och roligt med film! =)

Kommer du ner till Snapphanefejden? Kommer bli superskoj med 5 dagars tävlande! =)

2009-04-20 @ 14:13:58
URL: http://www.nogg.se/teoblondie


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0