Vara-Grästorp inoff.

Hojj hojj alla!
Idag gjorde vi två inofficiella lopp i soliga Nossebro. Ett hopplopp och ett agilitylopp...
Men OJOJ vad tok-laddade vi var inför denna dag =P  alldeles på tok för mycket! Här kan ni se våra två bedrövliga fartfyllda lopp .. haha!!

Agility: http://www.youtube.com/watch?v=tm-HZVzpueY
Hopp: http://www.youtube.com/watch?v=et29ds11W0c

Vi hade dock en mycket skön dag, lite kallt på förmiddagen, men med gott sällskap och glada hundar går även denna dag till historien. Verre och Teo + jag och Chili åkte från gråa Skara vid nio-tiden på morgonen och var väl klara vid två-tre tiden någon gång.. Sedan bar det av hemåt Floda, packa på nytt, kolla på brorsan goa Thailandbilder (neejdå inte Alls avundsjuk!) och ladda inför Londontrippen jag och Micaela ska göra kommande veckas alla vardagar.. får väl se om vi lyckas bli någe allmänbildade =P

Tack min lilla hejarklack jag hade idag förresten!!! ;-) Micke-tok och "brossan" kom dit och höll tummarna.. dock hjälpte ju inte detta idag till något bra lopp, men gött att ha er där pöjkar ;-)

Köss å klem =)


Kommentarer
Åsa

Tjo vad det går! Det syns verkligen hur laddade ni är. Det ser ju så himla kul ut! Själv ska jag antagligen hålla en nybörjarkurs här i vår så då kommer väl även vi börja tjuvträna lite =)
Kramar från sis

2008-03-17 @ 07:49:59
URL: http://bessie.webblogg.se/
Stina & Toss

Hej Jenny!

Jag och Toss tackar för dina fina ord i min blogg!!Nix Toss är inte från Kelliegården utan från en kennel i Östersund som heter Jemilias (numera Jengs).
Grattis till första pinnen - har klickat på länkarna till youtube och sett dina lopp,
Chili ser pilsnabb ut på banan - det kommer säkert gå strålande framöver - lycka till!!

Hälsningar Stina & Toss

2008-03-18 @ 10:58:24
URL: http://tosseriet.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0